Kars’ta eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Kars’ta eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Kars’ta polis uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuklandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik operasyonlar devam ediyor. Narkotim ekipleri Özel Hareket Polisleri işliğinde uyuşturucu tacirlerinin evine ve işyerine operasyon düzenlendi. 

Polisin geçtiğimiz hafta yaptığı operasyonda şüpheli 6 kişi, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti’ yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelileri Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şüpheli ise ‘Adli Kontrol Şartı’ ile serbest bırakıldı. 

Önceki gün de bir şahsın evine ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, toplam 24,30 gram uyuşturucu madde  olduğu değerlendirilen madde yakaladı. Şahıs dün Adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam etmektedir.” denildi. 

kars’ta-es-zamanli-uyusturucu-operasyonu--(1).jpgkars’ta-es-zamanli-uyusturucu-operasyonu--(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler