Kars'ta Esrar Yakalandı

Kars'ta Esrar Yakalandı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kars genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda Kars'ta uyuşturucu madde geleceği bilgisi alınması üzerine görevliler tarafından gerekli tedbirler alındı. Bir süre sonra olay yerine gelen şahıslar görevliler tarafından yakalandı. Şahsın yanında bulunan kazak içerisinde kağıda sarılı vaziyette toplam 11,82 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) suçu kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce il genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarımız demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle ve kararlılıkla devam edecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler