Kars'ta “Giymiyorsan Giydir” Kampanyası

Kars'ta “Giymiyorsan Giydir” Kampanyası

Kars Belediyesi, Kadın Emeği ve Dostluk Derneği ve Kars Kent Konseyinin ortaklaşa yürüttüğü 'Giymiyorsan giydir' projesi aralıksız devam ediyor.

 

Geçtiğimiz ay Proje kapsamında toplanan giyecek malzemeleri Kent Konseyi binasında muhtarlıklar tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un katılımı ile dağıtılmıştı.  

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş yardımların hiç kimseyi mahcup etmeden adresine ulaşması oldukça memnuniyet verici olduğunun altını çizerek, “yapılan bütün projelerde amacımız adaletli olmak. Yapmış olduğumuz bütün hizmetlerden herkes eşit şekilde faydalanıyor. Hiçbir vatandaşımızı bir diğerinden ayırmadan onlar için mücadele ediyoruz.” dedi.

 

Geçen süre içerisinde tekrar toplanan giyecek malzemeleri yine mahalle muhtarları tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine sunuldu. İhtiyaç sahipleri istedikleri giysiyi seçip beğenip aldı. Dağıtım sırasında ne izdiham ne de kargaşa yaşandı. Kent Konseyinin bu çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir topladı.

 

Proje kapsamında kampanyadan destek alan vatandaşlar yapılan bu yardım kampanyasının çok güzel olduğunu belirterek “Keşke bütün yardımlar böyle dağıtılsa. İzdiham yok darılma, küsme yok. Neyi beğeniyorsak onu seçip alıyoruz. Kimse bize karışmıyor. Sanki mağazadan alışveriş yapıyoruz. Kent Konseyine, Kadın Meclisi Başkanımız Nicavet Eren’e ve Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’a teşekkür ederiz.”şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

 

Kars kent konseyi kadın meclisi başkanı Nicavet Eren projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “ ’Giymiyorsan Giydir’ gibi sürdürdüğümüz birkaç projemiz daha var. Hepside başarıyla devam ediyor. Vatandaşlardan projelerin devamlılığına ve başarısına dönük takdir toplamak bizleri oldukça mutlu ediyor, bizleri daha da heveslendirip çalışmaya teşvik ediyor. biz bu kent için elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz. Biliyoruz ki bir çalışma vatandaşın desteğini aldığı zaman başarılı olur. Biz bunu başardık gibi. Başta Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş olmak üzere, üniversite öğrencilerine ve desteği olan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.  

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler