Kars'ta Halk Günü, Çözüm Günü

Kars'ta Halk Günü, Çözüm Günü

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, haftanın belirli günlerinde düzenlediği Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm arayışına gidiyor.

 

Her hafta Salı ve Perşembe günleri halk günü düzenleyen Bozkuş, bu hafta da onlarca vatandaşın sorunlarına ve taleplerine çözüm bulmaya çalıştı ve ilgili birimlere talimat verdi. Bozkuş, vatandaşların genel isteklerinin yanında yol ve dolmuş parası, kaldırım, imar, elektrik faturası ve gıda yardımları talepleriyle karşılaşıyor. Belediyenin imkanları ölçüsünde vatandaşların sorunlarına yardımcı olmayı amaçladıklarını belirten Bozkuş, sorunlarını dinlediği vatandaşlara cep telefon numarasını da vererek sıkıntıyla karşılaştıklarında aramalarını istiyor.

 

Halk gününe özellikle de yaşlılar akın ediyor. İşsiz çocuklarına iş isteyen yaşlılar aynı zamanda da yaşadıkları ev ve mahallerindeki sorunları da aktarıyorlar. Başkan Bozkuş’un yakın ilgisiyle karşılaştıklarında da bol bol dua edip teşekkürlerini sunuyorlar.

 

Sorunuyla ilgilenip çözüm konusunda yardımcı olduğu yaşlı amcanın da elini öpen Başkan Bozkuş’a, vatandaşın içten yaklaşımı herkesi duygulandırdı.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler