Kars'ta Hayvancılıkta 2013 Yılı Değerlendirmesi

Kars'ta Hayvancılıkta 2013 Yılı Değerlendirmesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı üst yönetici ve il müdürlerinin katılımıyla 10-14 Şubat 2014 tarihinde Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı yapılacak.

Kars'ta Hayvancılıkta 2013 Yılı Değerlendirmesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı üst yönetici ve il müdürlerinin katılımıyla 10-14 Şubat 2014 tarihinde Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı yapılacak. Bu amaçla Bakanlık toplantısı öncesinde Kars’taki durum hakkında ön değerlendirme yapmak amacıyla İl Müdürlüğü toplantı salonunda “2013 Yılı Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “2013 Yılında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak neler yaptık 2014 yılında neler yapacağız bunları konuşmak ve fikir alış verişinde bulunmak için toplandık. Değerli arkadaşlar 2013 yılında çalışma yapan, başarı gösteren, hizmet eden Şube Müdürlüklerimize, İlçe Müdürlerimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu toplantının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantı ile 2013 yılını değerlendirip, 2014 yılında alınacak plan, program, yapılacak çalışmaların ve önerilerin neler olması gerektiğini hem il müdürlüğü hem ilçe müdürlükleri bazında tartışacağız.” dedi.

Konuşmanın ardından tüm İlçe Müdürleri 2013 yılında yapılan çalışmaları ve 2014 yılı için planlanan proje ve programları anlattılar. Ayrıca İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sundular. Şube Müdürlükleri, İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular.

Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler