Kars'ta İşyerlerinin Tenteleri Kaldırılıyor

Kars'ta İşyerlerinin Tenteleri Kaldırılıyor

Kars’ta, işyerlerinin önünde bulunan tenteleri kaldırmak isteyen Belediye, polis ve zabıta ekiplerini işyerlerinin önüne döktü.

İş makineleriyle birlikte işyerlerinin tentelerini kaldırmak isteyen zabıtaya işyeri sahipleri engel oldu. İşyeri sahiplerine belediye yetkililerinin emri uyguluyoruz demesi ise dikkat çekti.

Kars’ta bütün kaldırımların işgal edildiği, yayaların geçiş hakları ortadan kaldırıldığı gerekçe gösterilerek kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılması için Kars belediyesi meclis kararıyla uygulamaya başladı.

İşyerlerinin önüne yaptıkları tenteleri kaldırmak istemeyen ve Kars'ta neden böyle bir uygulama gerçekleştiriyorsunuz diyen işyeri sahipleri ile zabıta ekipleri arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Bazı işyerleri ise kendi işyerlerinin önündeki tenteleri kendileri kaldırdı. Bir işyeri sahibi ise biz yaklaşık 20 işçi çalıştırıyor ve hepsinin sigorta bedelini ödüyoruz maddi ve manevi olarak zarar edeceğiz açıklamasında bulundu.

Belediye ekiplerinin daha sonra işyerlerinin önlerindeki tentelerin kaldırılması için işyeri sahiplerine 1 hafta müsaade ettiği öğrenildi.

karsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(1).jpgkarsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(2).jpgkarsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(3).jpgkarsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(4).jpgkarsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(5).jpgkarsta-isyerlerinin-tenteleri-kaldiriliyor-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler