Kars'ta kablo hırsızları cezaevinde!

Kars'ta kablo hırsızları cezaevinde!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Türk Telekom Müdürlüğüne ait 4 ayrı kabinden 100 metre uzunluğundaki yeraltı telefon ve internet kablosunu çalan 5 şahsı göz altına aldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Çaldıkları 350 kilo ağırlığındaki kablo ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilen 5 şüpheliden 2’sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği ve 3 şahsın ise serbest bırakıldığı bildirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Olayla ilgili yapılan detaylı araştırmalarda şahıslarla yakalanan malzemelerin bir kısmının Kağızman ilçesi Paslı Köyünden gece geç saatlerde çalınan 3 bin 600 metre uzunluğundaki telefon kabloları olduğu tespit edilmiş, İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile irtibata geçilmek suretiyle bu adreste meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili ayrıca adli işlem başlatılmıştır.” denildi.

Öta yanda yapılan açıklamada ayrıca halkımızın güven ve huzur ortamının devamlılığı için suç ve suçlularla mücadelenin demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edeceği belirtildi.

karsta-kablo-hirsizlari-cezaevinde!-(4).jpgkarsta-kablo-hirsizlari-cezaevinde!-(3).jpgkarsta-kablo-hirsizlari-cezaevinde!-(1).jpgkarsta-kablo-hirsizlari-cezaevinde!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler