Kars’ta kablo ve oto yedek parça hırsızlığı!

Kars’ta kablo ve oto yedek parça hırsızlığı!

Kars’ta 4 ayrı işyerinden toplam 50 bin lira değerinde yer altı elektrik kablosu ile muhtelif oto yedek parçaları çalan 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri, Paşaçayırı Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan 4 ayrı işyerinden toplam 50 bin lira değerinde yer altı elektrik kablosu ile muhtelif oto yedek parçalarının çalınması olayını aydınlattı. Ekiplerin yaptığı araştırmada hırsızlık olaylarını kimlik bilgileri tespit edilen 4 şüpheli şahsın gerçekleştirdiği ve çalmış oldukları kablo ve oto yedek parçalarını Kars’ta hurdacılık yapan bir şahsa sattıkları tespit edildi.

Polisin eş zamanlı yaptığı operasyon sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslardan 2’si malzemeleri sattıkları şahıs ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Olayı gerçekleştiren 2 şüpheli şahıs tutuklanırken, suç eşyalarını satın alan diğer şüpheli şahıs ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli şahsın da polis tarafından arandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzur ve güven ortamının devamına yönelik çalışmalarımız, suç ve suçlularla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-kablo-ve-oto-yedek-parca-hirsizligi!-(2).jpgkars’ta-kablo-ve-oto-yedek-parca-hirsizligi!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler