Kars'ta Kamu duvarlarına yazılan yazılara vatandaşlar tepki gösterdi

Kars'ta Kamu duvarlarına yazılan yazılara vatandaşlar tepki gösterdi

Kars'ın Kağızman ilçesinde bazı kamu duvarlarına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sprey boyalarla yazılan yazılar kötü görüntü oluşturuyor.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

İlçedeki hemen hemen tüm kamu  duvarlarına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sprey boyalarla yazılan yazılar kötü görüntü oluştururken, duruma tepki gösteren vatandaşlar okul bahçe ve özellikle çocuk parkı duvarlarına yazılan yazılardan dolayı otantik görünümünün her geçen gün kötüye gittiğini belirtti. 

Bu tür durumların Kağızman ilçemize yakışmadığını belirten vatandaşlar, “Okullarımızın durumu gayet güzel bir görünüme sahipti. Bu güzel görünüm bazı kendini bilmez kişi yada kişilerin yazdığı yazılardan dolayı oldukça kötü duruma geldi. Boyalar silinmesine rağmen aynı durumlar tekrarlanılıyor. Bunlara bir dur demek lazım, Bu tür şeyleri yapan kişilerin yakalanması ve gerekli bir şekilde cezalandırılması gerekir. Ayıp denilen bir şey var burası hepimizin okulları. Bizler için yapılan hizmetlere gözümüz gibi bakmalıyız ve sahip çıkmalıyız” şeklinde konuşarak duruma tepki gösterdiler.”şeklinde tepki gösterdiler.

karsta-kamu-duvarlarina-yazilan-yazilara-vatandaslar-tepki-gosterdi-(1).jpgkarsta-kamu-duvarlarina-yazilan-yazilara-vatandaslar-tepki-gosterdi-(2).jpgkarsta-kamu-duvarlarina-yazilan-yazilara-vatandaslar-tepki-gosterdi-(4).jpgkarsta-kamu-duvarlarina-yazilan-yazilara-vatandaslar-tepki-gosterdi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler