Kars’ta kırmızı ışıkta geçenler drone ile yakalandı

Kars’ta kırmızı ışıkta geçenler drone ile yakalandı

Kars’ta, polis ekiplerince kara yollarında alınan önlemler kapsamında drone ile kırmızı ışık denetimi yapıldı. Kırmızı ışıkta geçen sürücülere ileride bekleyen trafik polislerince 314 TL para cezası kesilip ehliyetine 20 ceza puanı işlendi.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kırmızı ışık ve hız ihlali gibi denetimlerini artırdı. Ekipler, bu denetimlerden birini de Kars – Erzurum kara yolunda bulunan yolunda drone ile gerçekleştirdi.

Kavşakta havalanan drone, kımızı ışıkta geçen araçları tek tek kaydetti. Ekipler de ışık ihlali yapan araçların plakalarını ileride bekleyen arkadaşlarına bildirdi. Kontrol noktasında durdurulan araçların sürücülerine 314 TL para cezası kesilip, ehliyetine de 20 ceza puanı işlendi.

Ekipler kırmızı ışık denetimi dışında sürücüler ve araçlardaki vatandaşlara emniyet kemeri hakkında da bilgilendirme yaptı. Denetimlerin aralıksız sürdürüleceği öğrenildi.

kars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(1).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(2).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(3).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(4).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(5).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(6).jpgkars’ta-kirmizi-isikta-gecenler-drone-ile-yakalandi-(7).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler