Kars'ta Kupa Töreni

Kars'ta Kupa Töreni

Kars Atatürk İlkokulu öğrencileri yarı yıl tatilinde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında ödüllerini aldılar. Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış'ın da katıldığı ödül törenlerinde miniklere hediyeleri Alkış tarafından verildi

Kars Atatürk İlkokulu öğrencileri yarı yıl tatilinde 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında ödüllerini aldılar. Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın da katıldığı ödül törenlerinde miniklere hediyeleri Alkış tarafından verildi.
 
Atatürk ilkokulu Konferans Salonu’nda yapılan ödül töreninde çok sayıda öğrenci velisi de yerini aldı. Anasınıfı papatyalar b şubesi dönem sonu gelişim raporları ve 2012 - 2013 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan faaliyetlere katılarak başarı gösteren öğrenciler ödüllendirilirken, Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın da miniklerle yakından ilgilenmesi ve şakalaşması dikkat çekti.
 
Yıldız Erkekler Futsal il Birinciliği’ni elde eden Atatürk İlkokulu öğrencileri kupalarını yine Alkış’ın elinden aldılar. Küçük Erkekler Futbol İl İkinciliği, Yıldız Kızlar Futbol il Üçüncülüğü, Yıldız Erkekler Futbol İl Üçüncülüğü ve yine Ulusal milli, mahalli bayramlarda bando takımında görev yapan tüm öğrencilerin milli eğitim müdürü Yıldırım ALKIŞ tarafından kupa ve belgelerinin verilmesi ardından yarı yıl tatiline kupalarla girmiş oldular.
kha

Önceki ve Sonraki Haberler