Kars’ta mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlanıyor

Kars’ta mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlanıyor

Kars Belediyesi yıl boyunca düzenli olarak yaptığı mezarlık bakım ve temizlik işlerini Kurban Bayramı öncesi yoğunlaştırdı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta vatandaşların yaptığı kabir ziyaretlerini huşu içerisinde yapabilmelerine olanak sağlayan Kars Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla şehir merkezinde bulunan mezarlıklarda bakım ve düzenleme çalışmalarına hız verdi. Mezarlıklarda temizlik, bakım ve yabani ot biçimi yapılarak bayrama hazır hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında; mezarlıkların içerisindeki yabani otlar temizlenirken, yürüyüş yolları ve ağaçların bakımları da gerçekleştiriliyor.

Ekiplerce ayrıca, mezarlık çevresindeki koruma duvarları, yerinden sökülen parke taşları, çeşmeler ve banklar da bakım ve onarımdan geçiriliyor.

kars’ta-mezarliklar-bayram-ziyaretlerine-hazirlaniyor-(1).jpgkars’ta-mezarliklar-bayram-ziyaretlerine-hazirlaniyor-(2).jpgkars’ta-mezarliklar-bayram-ziyaretlerine-hazirlaniyor-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler