Kars'ta Okul Tadilatı İçin Gece Düzenlendi

Kars'ta Okul Tadilatı İçin Gece Düzenlendi

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Çağdaş Eğitim Kulübü bir köy okulunun tadilatını yapmak için gece düzenledi.

 

Veteriner Fakültesi yemekhanesinde düzenlenen gecede konuşan Çağdaş Eğitim Kulübü Başkanı Muhammed Elyıldırım, yaptığı konuşmasında, üniversitelerin bilindiği üzere yalnızca eğitim alanı olmadığını söyledi.

 

Elyıldırım, şöyle konuştu:

“Öğrencinin sosyal kimliğini de geliştirmek için en uygun ortamlardır. İçinde bulunduğumuz şartlar zaman zaman buna engel olabilmektedir. Bizler kulüp olarak öğrenci arkadaşlarımızı bir araya getirmeyi ve çeşitli etkinliklerle herkesin aklına gelen ben ne yapabilirim sorusuna cevap aramayı ilke edindik. Ve inanıyoruz ki çağdaş eğitim kulübü bünyesinde yapılacak olan etkinlikler herkes tarafından kabul ve takdir edilecektir. Ve bugün ilk etkinlik olarak organize ettiğimiz açılış gecesinin geliriyle ihtiyacı olan bir köy okuluna elimizi uzatacağız. Bu hususta bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu gece adıyla yardım tadıyla bir eğlence gecesi olacaktır. Sende uzat elini bizimle diyerek konuşmamı bitiriyor ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”

 

Geceye 250 öğrencinin yanı sıra Eğitim Fakültesi hocaları Kulüp sorumlusu Nezihe Arslan, Ali Osman Engin, Devrim Erginsoy Osmanoğlu, Sıtkı Akarsu, Emre Dağaşan, Murat Tolga Kayalar katıldı.

 

Sanatçı Sinan Osmanoğlu’nun seslendirdiği şarkılarla gece devam etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler