Kars’ta oteli soyan hırsızlar yakalandı

Kars’ta oteli soyan hırsızlar yakalandı

Kars’ta bir oteli soydukları tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 2’si yakalandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Hırsızlık olayı, Halitpaşa Mahallesi Çevreyolu civarında çalışmayan eski bir otelde meydana geldi. 150 bin TL değerinde muhtelif eşyaların çalındığı bilgisini alan Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri hırsızlık yapan şahısları tespit etti. Geçtiğimiz gün eş zamanlı operasyon yapan polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren, aracılık eden ve sattığı tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 2’sini yakaladı. Polisin yaptığı aramalarda ise 2 adet Yemek Dinlendirme ve Servis Dolabı, 1 adet havalandırma cihazı ve 17 adet Yer Altı Aydınlatma Projektörü ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca diğer 2 şüpheli şahsı yakalamak için polisin çalışmalara devam ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-oteli-soyan-hirsizlar-yakalandi-(3).jpgkars’ta-oteli-soyan-hirsizlar-yakalandi-(4).jpgkars’ta-oteli-soyan-hirsizlar-yakalandi-(1).jpgkars’ta-oteli-soyan-hirsizlar-yakalandi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler