Kars'ta Resmi Bayramlaşma!

Kars'ta Resmi Bayramlaşma!

Kars'ta resmi bayramlaşma programı, Valilik II. No'lu makamda gerçekleştirildi.

Kars'ta Resmi Bayramlaşma! 

Kars’ta resmi bayramlaşma programı, Valilik II. No’lu makamda gerçekleştirildi.

Vali Günay Özdemir, bayram coşkusunun ülkemize, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu.

Kars Valisi Günay Özdemir, beraberinde 14. Mkz. Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte tebrikleri kabul etti.

Kars Valiliği tarafından Bayram günü öncesi organize edilen bayramlaşma programına, daire müdürleri, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve gazeteciler katıldı.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm Kars halkının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, bayramın hayırlara vesile olmasını dileyerek, bayramın il genelinde mutlu, huzurlu ve güvenilir bir şekilde geçirilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, "Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Mutlu ve huzurlu bir bayram temenni ediyorum" dedi.

Öte yandan Vali Günay Özdemir Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Özdemir mesajında, milletimizin temel değerlerinden biri olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramı’na daha Kars halkı ile birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayram coşkusunun ülkemize, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileklerinde de bulunan Özdemir mesajında: “Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın, paylaşmanın en üst düzeye çıktığı müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Karslı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar; kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim.”dedi.  Tacettin Durmuş


Önceki ve Sonraki Haberler