Kars'ta Sarhoşlar Öğrenciyi Darp Etti

Kars'ta Sarhoşlar Öğrenciyi Darp Etti

Kars'ta, Kaleiçi Mahallesi'nde ki İstihkâm çay bahçesinde dolaşan öğrenciler, sarhoş oldukları ileri sürülen 3 kişi tarafından darp edildi.

 

 

Olay dün akşam saatlerinde Kaleiçi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre merkez Dere içi’nde alkol alan üç kişi, İstihkâm çay bahçesi yakınlarında dolaşan öğrencilere sözlü tacizde bulundu. Öğrencilerin dikkate almadığı ve sarhoş oldukları ileri sürülen üç şahıs, 19 yaşında ki Aykut Haman’ı darp ederek olay yerinden uzaklaştı. Sarhoşlar tarafından darp edilerek yerde yatan gencin kanayan burnuna, mendil ve kuru soğan ile tampon yapıldı. Olay yerinde inceleme yapan Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı

 

AMBÜLAN GEÇ GELİNCE SİNİRLER GERİLDİ

Meydana gelen darp olayının ardından olay yerine çağrılan Ambülânsın geç gelmesi darp edilen gencin arkadaşları ve çevredeki vatandaşları çileden çıkardı. Vatandaşlar, “Ambülâns 25 dakikaya zor geldi. Bu nasıl iş, nasıl adalet? Çocuk 25 dakikadır yerde yatıyor, bakan yok” diyerek olaya tepki gösterdiler.

 

Daha sonra olay yerine gelen ambülânsa konulan yaralı genç, devlet hastanesine götürüldü. Darp edilen yaralı gencin burnuna aldığı darbe ile yaralandığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

SEVİNÇ, GEÇ MÜDEHALE SÖZ KONUSU DEĞİL

Ambülânsın olay yerine geç gelmesinin olay yerinin yanlış tarif edilmesine bağlı olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Fahri Sevinç “İlk ihbarda olay yeri yanlış tarif edilmiş, bu yüzden bir aksaklık yaşanmıştır. Fakat daha sonra Polisin ihbarıyla olay yeri doğru anlaşılmış ve 112 ekiplerimizce darp edilen gencimize müdahale edilmiştir. Olayda herhangi bir gecikme söz konusu olmamıştır” diye konuştu.

yes.20110801123459..jpg

yes.20110801123605..jpg

yes.20110801123656..jpg

yes.20110801123748..jpg

 

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler