Kars'ta Siyaset Akademisi Mezunlarının Sertifika Sevinci

Kars'ta Siyaset Akademisi Mezunlarının Sertifika Sevinci

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 15. Dönem Siyaset Akademisi mezunlarının sertifikalarını dağıttı.

Kars'ta Siyaset Akademisi Mezunlarının Sertifika Sevinci

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 15. Dönem Siyaset Akademisi mezunlarının sertifikalarını dağıttı.

Devlet Su İşleri Misafirhanesindeki törene AK Parti Erzurum Milletvekili Bölge Koordinatörü Adnan Yılmaz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Eski Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe başkanlığı, partililer ve il genelindeki 51 Belediye Başkan Aday Adayı katıldı.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Şahin Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı programda 187 kişiye Siyaset Akademisi sertifikası verildi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı Siyaset Akademisinin Kars Koordinatörü, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Doğan Yıldız, “İlimizde yapmış olduğumuz 15. Dönem Siyaset Akademisinin final bölümünde olmanın mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız. Her gün asli görevi gibi canla başla çalışan, canla başla yardımcı olan arkadaşlarımızı genel merkezimiz unutmadı ve vefa olarak teşekkür sertifikası hazırladık. Bu sertifikaları dağıtmaktan da mutluluk duymaktayız.” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da, “Hayatın her aşamasında eğitim devam ediyor. Aslında her gün birbirimizden dünyadan, duadan bir şeyler öğreniyoruz. Dünyada şunda en önemli konseptlerden bir tanesi de hayat boyu eğitim. İnsana hayatın her aşamasında bir şeyler katıyor. O yüzden AK Partide insanı önemsediği için insanların birbirlerine olan ilişkilerini benimsediği için, insanın siyasette nasıl davranması gerektiğini önemsediği için ve insanların birbirine karşı nasıl daha bir adım öne geçebilecekleri noktasında bir emek sarf etmek için bu eğitimleri devam ettiriyor. Yani siyasetçi aynı zamanda toplumun içerisinden birisi, toplumun dilini öğrenmek zorunda. AK Partinin bu manada gelişmiş bir dosyası birikimi var. Emek tabi bunun içerisinde var. Bu emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu öğrendiklerinizi siyasete de, yaşantınıza da uygulamanızı arzu ediyor, saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise, “Siyaset yapmak veya yapmamak çok önemli değil ancak siyasetin nasıl yapıldığını bilmek herhalde çok daha önemli. Dolayısıyla bu akademiye gelip o eğitimi almak, öğretim üyesi olsanız dahi farklı gözle o eğitimi almak bu anlamda hayata da belki renk alacaktır. Ama en güzel örneği bence Faruk ve Ömer Ocak kardeşler yaptı. Bu akademiye devam etmek, bu eğitimi almak, buradan aldıkları birikimi kendi çevrelerinde paylaşmak adına güzel bir birliktelik sergilediler bizimle birlikte. Bende katılan ve belge almaya hak kazanan çok teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere de saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, “Böyle sıcak ve birbirine bağlı bir aile olduğumuz için gurur duyuyorum. Bu mutluluğu kimse bozmasın. İnşallah bu süreçte bütün aday adaylarımız gerekli mesajlarını verdiler. Sonuç ne olursa olsun Allah öncelikle ilimize ve ülkemize ve tüm milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortak amaç; Kars’ın ve ilçelerimizin kalkınması olduktan sonra hepimiz gayretle çalışıyoruz.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler