Kars'ta Skor 2 - 1

Kars'ta Skor 2 - 1

Bölgesel Amatör Lig 1'nci grupta mücadele eden Karsspor, kendi evinde ilçesinin takımı Sarıkamışsporu konuk etti.

 

Karsspor’un Sarıkamşıspor’u 2 – 1 mağlup ettiği maçın golleri, ilk yarıda ve 5 dakika içerisinde geldi. Karsspor’un kazandığı penaltıyı ise Sarıkamışspor kalecisi kurtardı. Karşılaşmanın 10 dakikasında Karsspor’dan Ender (4) attığı golle takımını 1 – 0 öne geçirdi. İlk golden 2 dakika sonra bu kez Karsspor’dan Emrullah (9) takımının ikinci golünü kaydetti.  Karsspr’un 2’nici golünden 3 dakika sonra ise bu defa da Sarıkamışspor’dan Çetin (11) 15’inci dakika da topu Karsspor ağlarına gönderdi. Başka golün olmadığı maçta atılan 3 gol de, 5 dakika içerisinde kaydedilmiş oldu.

ŞEHİTLER İÇİN ASKER SELAMI

Futbol için oldukça uygun hava ve zeminde oynanan maç öncesi, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Merkez Hakem Komitesi (MHK) eski üyesi için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından da önceki gün Siirt’in Pervari İlçesi’nde düşen helikopterde şehit olan 17 asker için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu boyunca, Karssporlu futbolcular, asker selamı vererek şehitlere olan saygılarını ortaya koydular.

Kadrosunda 18 futbolcu barındıran Karsspor’da, 2 futbolcu sakatlıkları nedeniyle maçta sahada yerlerini alamadı. Maça Sarıkamışsporlu taraftarlar yoğun ilgi göstererek tribündeki yerlerini aldılar.

ALLAH’INA KURBAN VALİM

Maçı Kars Valisi Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk de izlediler. Maçın devre arasından sahaya inen Vali Tepe ve Başkan Bozkuş’a taraftarlar da sevgi gösterisinde bulundular. Bazı taraftarlar, Vali Tepe’ye ‘Allah’ına kurban Valim’ şeklinde tezahüratta bulunarak kendisini her maçta tribünde görmek istediklerini ifade ettiler. Karssporlu taraftarlar, ayrıca protokol üyelerini maça geldikleri için alkışladılar.

KARSSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TEKELİOĞLU, TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Karşılaşmanın 66. Dakikasında Karsspor’un Teknik Drektörü Hayrettin Tekelioğlu, hakeme itiraz ettiği için maçın 4. hakemi tarafından tribüne gönderildi. Tekelioğlu, bu dakikadan sonra futbolcularını tribünden yönetti.

FUTBOLCU, KALECİ OLDU

Karşılıklı ataklarla geçen maçın sonlarına doğru, Karsspor galibiyeti korumaya çalışırken, Sarıkamışsporlu futbolcularda beraberlik için mücadele verdi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 90 dakikası Karsspor’un 2 – 1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın 4’üncü hakemi maçın sonuna 5 dakika kayıp zaman ilave etti. Bu sırada Karsspor’un kalecisi Volkan, zaman kazanmak için topu oyuna geç soktuğu için hakem tarafından 2 sarı kart ve ardından da kırmızı kartla oyundan atıldı. Bunun üzerine Karsspor’un kalesine Tolgahan (15) kaleci Volkan’ın kazağını ve eldivenlerini giyerek kalesini korudu. Daha sonra da maç bu sonuçla sona erdi. Maçın tamamlanmasıyla birlikte Karssporlu taraftarlar, takımlarını tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundular.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler