Kars’ta şölen tadında açılış

Kars’ta şölen tadında açılış

Kars Cevriye Tatış Ortaokulu öğretmenlerinin hazırladığı projeler hayata geçirildi. Projeler kapsamında yapılan hizmetler öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Cevriye Tatış Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmeni Sibel Aydın’ın “Okuma Köşemiz”, İngilizce Öğretmeni Nevra Sönmez’in “İngilizce Sokağı” projesi tamamlandı.

Düzenlenen açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Şube Müdürleri Osman Urlunç ve İsmail Gürler ile Okul Müdürü Abdullah Kumaş katıldı. Kurdele kesiminin ardından projeleri inceleyen Acay öğretmenlerden bilgi aldıktan sonra proje öğretmenlerine çiçek vererek tebrik etti.

Açılış sonrası bir açıklama yapan Acay, Okul Müdürü Abdullah Kumaş başta olmak üzere projeye destek veren Görsel Sanatlar Öğretmeni Sabah Ünal ve Türkçe Öğretmeni Sibel Aydın ile İngilizce Öğretmeni Nevra Sönmez’e teşekkür etti.

karsta-solen-tadinda-acilis-9.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-1.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-2.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-3.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-4.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-5.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-7.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-8.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-11.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-10.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-12.jpgkarsta-solen-tadinda-acilis-13.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler