Kars'ta Spor Turu

Kars'ta Spor Turu

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET

-ANNELER GÜNÜ ATLETİZM İL BİRİNCİLİĞİ:

Atletizm İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü programı kapsamında Atletizm İl Birinciliği müsabakaları 10 Mayıs 2017 tarihinde saat 10:00’da başlamak üzere İlimiz Halit Paşa Sentetik Futbol Sahasında yapılacaktır.

-ANNELER GÜNÜ BAMİNTON İL BİRİNCİLİĞİ:

Badminton İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü programı kapsamında Badminton İl Birinciliği müsabakaları 06-07 Mayıs 2017 tarihinde saat 09:00'da başlamak üzere İlimiz İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda 43 sporcunun katılımıyla yapılmıştır.

- ANNELER GÜNÜ GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ:

Güreş İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü programı kapsamında Güreş İl Birinciliği müsabakaları 09 Mayıs 2017 tarihinde saat 10.00’da başlamak üzere İlimiz İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılacaktır.

- ANNELER GÜNÜ HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ:

Hentbol İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü programı kapsamında Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 10 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:00'da başlamak üzere İlimiz İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılacaktır.

-ANNELER GÜNÜ TENİS İL BİRİNCİLİĞİ:

Tenis İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü Etkinliği programı kapsamında Tenis İl Birinciliği müsabakaları 13 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.00’da başlamak üzere İlimiz İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda yapılacaktır.

-ANNELER GÜNÜ MASA TENİSİ İL BİRİNCİLİĞİ:

Masa Tenisi İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü programı kapsamında İl Birinciliği müsabakaları 09 Mayıs 2017 tarihinde saat 10.00’da başlamak üzere İlimiz İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacaktır.

-ANNELER GÜNÜ YÜZME  ŞENLİKLERİ:

Yüzme İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Anneler Günü Kutlama programı kapsamında Yüzme İl Birinciliği müsabakaları 14 Mayıs 2017 tarihinde saat 09.00’da başlamak üzere İlimiz Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacaktır.

-SATRANÇ ANTRENÖRLÜK KURSU:

1. Kademe satranç yardımcı antrenörlük kursu ilimizde 27-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında açılacak olup kurs hakkında detaylar Kars TSF Web sitesinde mevcuttur.

-BADMİNTON 1. VE 2. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU:

1. ve 2. Kademe badminton antrenörlük kursu 22 Mayıs 06 Haziran 2017 tarihleri arasında Sarıkamış BESYO da açılacaktır.

-OKUL SPORLARI GENÇ ERKEKLER(B) TÜRKİYE ŞAMPİYONASI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Boks Genç Erkekler(B) Türkiye Şampiyonası müsabakaları 08-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Elazığ İlinde yapılacaktır.

İlimizi temsilen Gazi Ahmet Muhtarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi  katılmıştır.

-OKUL SPORLARI HENTBOL YILDIZ ERKEKLER GRUP MÜSABAKALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler Grup müsabakaları 04-07 Mayıs 2017 tarihlerinde Rize ilinde yapılmıştır. İlimizi temsilen Kazım Karabekir Ortaokulu katılmıştır.

-OKUL SPORLARI DART YILDIZ ERKEKLER GRUP YARIŞMALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Dart Yıldız Erkekler Grup müsabakaları 03-04 Mayıs 2017 tarihlerinde Amasya ilinde yapılmıştır. İlimizi temsilen Ziya Gökalp Ortaokulu katılmıştır.

-OKUL SPORLARI SATRANÇ KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Satranç Küçük Kızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları 02-06 Mayıs 2017 tarihleri arasında Nevşehir ilinde yapılmış olup ilimizi temsilen Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel Ortaokulu katılmıştır.

-OKUL SPORLARI DART GENÇLER(A) ERKEK GRUP YARIŞMALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Dart Gençler(A) Erkek Grup müsabakaları 05-06 Mayıs 2017 tarihleri arasında Amasya ilinde yapılmış olup ilimizi temsilen Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi katılmıştır.

-OKUL SPORLARI ATLETİZM YILDIZ ERKEKLER GRUP MÜSABAKALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Atletizm Yıldız Erkekleler Grup müsabakaları 06-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Erzurum ilinde yapılmış olup ilimizi temsilen Kümbetli Ortaokulu katılmıştır.

-OKUL SPORLARI HOKEY YILDIZ ERKEKLER VE KIZLAR GRUP MÜSABAKALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Hokey Yıldız Erkekler Grup müsabakaları 06-09 Mayıs 2017 tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılacak olup ilimizi temsilen Arpaçay Yatılı Bölge Ortaokulu katılmıştır.

-OKUL SPORLARI YILDIZ KIZLAR DART GRUP MÜSABAKALARI:

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğümüz işbirliği ile Okul Sporları Yıldız Kızlar Dart Grup müsabakaları 03-04 Mayıs 2017 tarihleri arasında Amasya ilinde yapılmış olup ilimizi temsilen Cevriye Tatiş Ortaokulu katılmıştır.

-12-13 YAŞ MİNİK ERKEKLER GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI:

Türkiye Güreş Federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 12-13 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye şampiyonası müsabakaları 13-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında  Antalya’nın Kemer İlçesinde yapılacak olup ilimizi temsilen 6 sporcu katılacaktır.

-U18 YILDIZLAR OLİMPİK DENEME YARIŞMALARI:

06-07 Mayıs 2017 Tarihlerinde Bursa ilinde yapılan Ukrayna, Belarus ve Türkiye arasındaki U18 (yıldızlar) yarışmalarında Tuğba TOPTAŞ 800M.de kendisinin en iyi derecesini koşarak 2.10.83 sn ile1.oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler