Kars’ta Spor Turu

Kars’ta Spor Turu

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET

-KICK BOKS İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI:

Kıck Boks İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan İl Birinciliği Müsabakaları 01 Temmuz 2017 tarihlerinde  İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu’nda yapılmıştır.

-GENÇ BAYANLAR AVRUPA BOKS ŞAMPİYONASI:

03-09 Temmuz 2017  tarihleri arasında Bulgaristan'da devam eden Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda Ülkemizi  64 Kg'da Cansel OLTU  temsil  etmekte olup milli boksörümüz yarı finale  yükselmiştir.

-ATLETİZM  DÜNYA DAĞ  KOŞUSU ŞAMPİYONASI:

İtalya'da ki 12.WMRA Dünya Yıldızlar  Dağ Koşusu Şampiyonası'nda ilimiz sporcusu Ezgi ARAS Türkiye B  Milli  Takımında ülkemizi temsil  ederek   takım olarak Dünya üçüncülüğünü ülkemize getirmişlerdir.

-DÜNYA YILDIZLAR ATLETİZM ŞAMPİYONASI:

Kenya'nın başkenti Nairobi'nin 12-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında ev sahipliği  yapacağı ve 10.kez düzenlenecek olan şampiyonaya 130 ülkeden yaklaşık 2 bin sporcu katılacak olup ülkemizi temsilen ilimiz sporcusu Tuğba TOPTAŞ katılacaktır.

-YILDIZLAR,GENÇLER VE BÜYÜKLER TÜRKİYE KICK BOKS ŞAMPİYONASI:

20-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Niğde'de yapılacak olan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir  Türkiye Büyükler,Gençler ve Yıldızlar Kıck-Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen  11 sporcu  katılacaktır.

-GELENEKSEL DÜZENLEMELİ  DAL YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI:

07-09 Temmuz 2017 tarihleri arasında Yalova'da yapılacak olan Geleneksel Düzenlemeli Dal Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na ilimiz Gençlik Merkezi  Spor Kulübü  Derneği  24 sporcu ile temsil edecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler