Kars’ta Spor Turu

Kars’ta Spor Turu

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET

20-22 Nisan 2018 Amasya ilimizde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen katılan takımımız Denizli’de yapılacak finallerde ilimizi temsil edecek
17-26 Nisan 2018 tarihleri arasında İtalya’da yapılan EUBC Gençler Avrupa Boks Şampiyonasında ilimiz sporcusu Elanur SAĞIT 81kg. da Avrupa 3.sü olmuştur.

KOŞABİLİYOKEN KOŞ
Spor Genel Müdürlüğümüz eşgüdümünde organize edilen ve 81 İl’de her yıl uygulanan Koşabiliyorken koş Projesi ilimizde ve ilçelerde Atletizm, Boks, Güreş, Kayak, Badminton, Atletizm, Basketbol, Tenis, Taekwondo, Voleybol, Hentbol, Yüzme, Halk Oyunları, Jimnastik branşlarında devam ediyor.

NİSAN AYI OKUL SPORLARI FALİYET YERLERİ VE TARİHİ
Hentbol(Yıldızlar) 02-06 Nisan (İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı) Yüzme (Yıldızlar) 06 Nisan (Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu) Tenis (Yıldızlar) 09 Nisan (İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı) Futsal(Küçükler) 09-10-11-12-13-16-17 (Kafkars Üniversitesi) Boks (Gençler B) 12-13 Nisan (İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı) Hokey (Küçükler,Yıldızlar,Gençler) 19 Nisan (KafKas Üni. Aba Müslüm Güven Stadyumu) Badminton(Minikler Karma) 26-27 Nisan (İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı)

ATLETİZM 22 Nisan 2018 tarihinde Ağrı İlinde yapılan Atletizm Geliştirme Projesi Final yarışmasında İlimizi temsilen katılan sporcularımızın takım olarak aldığı dereceler: 2003 Doğumlu Bayanlar 2. 2003 Doğumlu Erkekler 3. 2004 Doğumlu Erkekler 4.

SANTRANÇ Satranç İl temsilciliği 2018 faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik bayramı kutlamaları kapsamında 22 Nisan 2018 tarihinde Kafkas Üniversitesi Kafeteryasında il birinciliği müsabakaları yapıldı. Dereceler: 8 Yaş Altı: 10 yaş Altı: 1. Deniz Berk SARI 1.Ahmet Enes BULUT 2. Deniz ERCAN 2.Mehmet Tunahan AKBAŞ 3. Mustafa Yiğit SÖĞÜT 3.Damla TAKICI 12 Yaş Altı 14 Yaş Altı 1.Y. Tekmez DORUK 1.Yusuf Yiğit SÖĞÜT 2.A. Salih EGE 2.Ş.Muhammet ALPARSLAN 3.Karaman GÜRHAN 3.B.Aymaz HAVİN 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı Santranç Turnuvası 1. Seyithan TURAN 2.Erdal İNAN 3.Tansel BULĞAN

ATLETİZM
Atletizm İl temsilciliği 2018 faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atletizm İl Birinciliği Müsabakaları 18 Nisan 2018 tarihinde ilimiz Halit Paşa Sentetik Sahasında yapıldı. 
asdasdasd.jpg
OKUL SPORLARI
Boks: Okul Sporları Boks Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler 24-28 Nisan 2018 tarihlerinde Kırıkkale ilinde başlamıştır. İlimizi temsilen 1Antrenör,1Sporcu katılmıştır. Badminton: Okul sporları 2017-2018 Eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Badminton (Minikler Karma) 26-27 Nisan 2018 İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında başlamışıtr.

GENÇLİK MERKEZİ
Sabah namazı sonrasında çorba ikramında bulunuldu. Çanakkale şehitlerimizin ruhu şad olsun inşallah . 
57.Alaya vefa yürüyüşü yapıldı.
Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında ASP’e bağlı Sevgi Evlerinin sevgi dolu gençleri ile eğlenceli doğaçlama deneme çalışmaları yaptık.
Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında Cumhuriyet Lisesi öğrencileri olan gençlerimiz ile önce gençlik merkezimiz ve faaliyetleri hakkında konuştuk sonrasında Ergen ve Aile İletişimi konusunu hasbihal ettik.
Sosyal Bilimler Atölyesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.Sınıf öğrencisi olan gençler ile Milli İrade ve Milli Kalkınma konularını konuştuk. 
Sosyal Medya da yapılan hatalı paylaşımları ve bizlerin internetin başında ne kadar vakit kaybettiği ile alakalı bilgileri içeren sunumumuz devam ediyor.
Mavi ve Yeşil kamplar olarak adlandırdığımız yaz kamplarının tanıtımı okullarda son hız devam ediyor.
Sosyal medya ahlakı konusunu içeren sunumumuzla gençleri bilinçlendirmeye çalıştık.
Biz doğayı korudukça doğada bizi korur. Herkes sağlıklı, dengeli bir doğal çevrede yaşamak hakkına sahiptir. Gençlerle bir araya gelerek yeşil alanların korunması ile ilgili çevreye farkındalık etkinliği yaptık, Gençlerle bilgi alışverişinde bulunduk.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler