Kars'ta Süt İşletmecileri Toplantıda!

Kars'ta Süt İşletmecileri Toplantıda!

İlimizde çiğ süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması için Kars Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kars'ta süt ve süt ürünleri üreten işletmecilerin katıldığı bir toplantı düzenledi.

Kars'ta Süt İşletmecileri Toplantıda!

İlimizde çiğ süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması için Kars Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kars’ta süt ve süt ürünleri üreten işletmecilerin katıldığı bir toplantı düzenledi.

 
Kars Valiliği Gazi Salonu’nda düzenlenen İlimizde çiğ süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması konulu toplantıya Vali Eyüp Tepe, Kars Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Doktor Hüseyin Düzgün ilimizde süt ve süt ürünleri işletme sahipleri katıldı.
 
Toplantı Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması ile başladı.
 
Toplantıda açılış konuşması yapan, Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Doktor Hüseyin Düzgün, İlimizde çiğ süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması için ve bu işletmelerimizin en güzel şekilde üretim yapmaları açısından birçok çalışma yapmaktayız dedi.
 
Ardından Vali Eyüp Tepe bir konuşma yaptı. Vali Tepe, ilimizde faaliyet gösteren süt ve süt ürünleri üreticilerinin ve biz yetkililerin bu tür toplantılardan sonuç almamız gerekiyor dedi.
 
Konuşmaların ardından Gıda Mühendisi Derya Bayrak İlimizde çiğ süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler