Kars'ta Tarihi Yapıların Restorasyonunda Kadın Eli

Kars'ta Tarihi Yapıların Restorasyonunda Kadın Eli

Dört adet kamuya ait tarih daha restore ediliyor.

Kars'ta bir çok tarihi yapının restorasyon çalışmasını yürüten ve ardından da hayata kazandıran yapı İstanbul firması sahibi Neriman Alay şimdi de Kars Tren Garı sahası içerisinde Devlet Demir Yollarına ait tarihi binaların ve lojmanların restorasyonu için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz ay Sivas TCDD 4. Şube Müdürlüğü uhdesinde bulunan Kars Gar Sahası içerisinde olan dört adet tescilli binanın restorasyon projesine uygun tadilat ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yapıldı. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi alan firmanın yetkilisi Neriman Alay çalışmalar için hazırlıklara başladı açıklamasında bulundu.

Kars Gar Sahası içerisinde olan dört adet tescilli binanın restorasyon projesine uygun tadilat ve çevre düzenlemesi yaklaşık 2 milyon 342 bin TL bedelle 210 iş günü içerisinde yaptırılıp teslim edileceğini ifade eden firma yetkilisi Neriman Alay "Biz firma olarak iş teslimi aldık belirlenen sürede çalışmamızı yaparak binalarımızı yetkililerimize teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

karsta-tarihi-yapilarin-restorasyonunda-kadin-eli-(1).jpgkarsta-tarihi-yapilarin-restorasyonunda-kadin-eli-(2).jpgkarsta-tarihi-yapilarin-restorasyonunda-kadin-eli-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler