Kars'ta Trafik Kazası, 2 Kişi Öldü!

Kars'ta Trafik Kazası, 2 Kişi Öldü!

Kars’ta, bir otomobille çarpışan 112 ambulansında görevli 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti.

Kars’ta, bir otomobille çarpışan 112 ambulansında görevli 2 sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Kars'ın Susuz ilçesinden Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne hasta taşıyan 36 AE 659 plakalı 112 ambulansı Kars Havalimanı istikametinden, Kars şehir merkezine doğru ilerleyen özel otomobil ile çarpıştı. Kazada Ambulans Şöförü Selçuk Uray ve acil Tıp Teknisyeni (ATT) Emre Mert hayatını kaybetti.  

Olay akşam saat 17.05 sıralarında, Kars - Erzurum karayolunda gerçekleşti. Kars'ın Susuz ilçesi 112 ambulans komuta merkezinde görev yapan Emre Mert olay yerinde, Ambulans şoförü Selçuk Uray ise yaralı olarak kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazayı duyan Sağlık çalaşanları olayın yaşandığı yere geldiler. Sağlık çalışanları gözyaşları içinde arkadaşlarının yerde yatan cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdiler.

Yaşanan kazada Susuz ilçesinden gelen ambulans içindeki hasta, olay yerine gelen bir başka ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Olayda 2 sağlık çalışanı hayatını kaybederken, kazaya karışan 07 BVV 38 plakalı araçta bulunan 3 kişi de çeşitli yerlerinde yaralandılar.

karsta-trafik-kazasi,-2-kisi-oldu!-(1).jpgkarsta-trafik-kazasi,-2-kisi-oldu!-(2).jpgkarsta-trafik-kazasi,-2-kisi-oldu!-(3).jpgkarsta-trafik-kazasi,-2-kisi-oldu!-(4).jpgkarsta-trafik-kazasi,-2-kisi-oldu!-(5).jpg
 
Serhat tv

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler