Kars'ta Trafik Kazası: 3 Ölü

Kars'ta Trafik Kazası: 3 Ölü

Kars'ın Susuz İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında İran uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre kaza Susuz İlçesi’ne 6 kilometre mesafede meydana geldi. Dün Artvin Hopa’dan Türkiye’ye giriş yapan ve içerisinde 3 İran uyruklu vatandaşın bulunduğu 10 A 616 10 İran plakalı otomobil, Ardahan-Kars Karayolunda Susuz İlçesi’ne 6 kilometre mesafede Ermişler köyü mevkiinde takla atarak dereye uçtu. Gece saatlerinde mi, sabah saatlerinde mi takla attığı henüz belirlenemeyen aracın kaza yaptığı bilgisi saat 11.30 sıralarında Susuz Jandarmaya ve Trafik ekiplerine bildirildi.

 

Ekipler olay yerine gittiklerinde sürücünün araçtan fırlayarak dereye düştüğü diğer iki kişinin de araçta sıkışarak hayatlarını kaybettikleri görüldü. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı ve nöbetçi savcıya haber verildi.

 

Kars Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Kars merkez Arama Kurtarma (AFAD) ekipleri de kaza yerine giderek araçta sıkışan cesetleri çıkarmaya çalıştılar. Savcının ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin tamamlanmasından sonra yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda cesetler sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulansla Susuz Sağlık Ocağı’na gönderildi.

 

Kazada hayatını kaybeden İran uyruklu 3 kişinin kimlik tespit çalışmaları sürerken, hurdaya dönen araç ise vinç aracılığıyla dereden çıkarıldı.

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler