Kars'ta Velilerden Vekillere Teşekkür!

Kars'ta Velilerden Vekillere Teşekkür!

(GAMP), öğrenci velileri milletvekillerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Kars'ta Velilerden Vekillere Teşekkür!


AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan’ın girişimleriyle yeniden projelendirilerek hayata geçirilen ve 24 derslikli olarak yapılması planlanan Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu (GAMP), öğrenci velileri milletvekillerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. 


Boşaltıldıktan sonra öğrencileri başka okullara gönderilen GAMP İlkokulu, kaderine terk edilmiş ve biranda kimliği belirsiz kişilerinde mekanı haline gelmişti. Mahalle sakinlerinin birçok kez eylem yaparak seslerini duyurmalarına rağmen bir türlü çözüm üretilmeyen GAMP İlkokulu, milletvekillerin uzun uğraşları sonucu projelendirilerek ihale aşamasına getirildi.


GAMP İlkokulunun ihalesi 17 Ağustos 2013 tarihinde yapılması duyan mahalle sakinleri sorunlarını takip ederek çözüme ulaştıran AK Parti milletvekillerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek vekilleri desteklediklerini belirttiler.


GAMP İlkokulu’nun yeniden yapılarak modern bir hale getirileceğini duyan çok sayıda öğrenci velisi ve mahalle sakini; “Öncelikle milletvekillerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok mağdur olmuştuk. Çocuklarımız civarda bulunan okullara gidiyor. Servis parası belimizi büküyordu. Okulun yeniden yapılacağını duyduk. İnanın çok mutlu olduk. Bu sorunu gündeme getirerek çözüme ulaştıran AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan ile birlikte tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.


Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, GAMP İlkokulunun 17 Ağustos 2013 tarihinde ihalesinin yapılacağını, konuyu yakından takip ettiklerini ve Karslılarının sorunlarını tek tek çözdüklerini söylediler.

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan; “Biz halkımızın bize verdiği destek ile Ankara’dayız. Öncelikli görevimiz Kars’ın ve Karslıların sorunlarını Ankara’da takip ederek çözmek. GAMP İlkokulu ’da uzun zamandan beridir uğraştığımız konuydu. Bunu nihayet çözdük. Birkaç defa projesi yapılarak Anıtlar Kurulu’na gönderildi. Ancak kurul tarafından kabul edilmedi. Son olarak hazırlanan proje Anıtlar Kurulu’ndan kabul gördü. Ve kısmet olur ise birkaç gün sonra ihalesi yapılacak. Kars’ımıza hayırlı olsun” dediler.


Kars’ta uzun zamandan beri beklenilen GAMP İlkokulu’nun yapım ihalesi 17 Ağustos 2013 günü yapılacak. İhaleyi alan firmanın kısa sürede işe başlaması beklenirken, okul 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirilecek. 24 derslikli yapılacak okul binasının ise mimari açıdan çok modern bir bina alacağı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler