Kars’ta “Yaya önceliğinde” farkındalık etkinliği devam ediyor

Kars’ta “Yaya önceliğinde” farkındalık etkinliği devam ediyor

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde trafik ışıkları bulunmayan yaya geçitlerinde ve trafik ışıkları bulunan kavşaklarda bilgilendirmeye devam ediliyor.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Kentte 56 yaya geçidi üzerinde yapılan uygulamaya İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Ethem Öztürk de katıldı. Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi üzerindeki Fevzi Paşa Ortaokulu önündeki yaya geçidi üzerinde yapılan bilgilendirme etkinliğinde Öztürk, araçların durup durmamasına test etti.

Yayaya öncelik vermeyen araçlar yaklaşık 100 metre ilerde ekipler tarafından durdurularak bilgilendirildi. Ayrıca yayaya öncelik veren sürücülere ise ekipler teşekkür ederek, bu duyarlılıklarının devamlılığını istedi.

Öte yandan hafta boyunca devam edecek bilgilendirme etkinliğinin ardından denetim yapılacak.

kars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(1).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(2).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(3).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(4).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(5).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(6).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(7).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(8).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(9).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(10).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(11).jpgkars’ta-“yaya-onceliginde”-farkindalik-etkinligi-devam-ediyor-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler