Kars'ta Yöneticilere Yöneticilik Dersi!

Kars'ta Yöneticilere Yöneticilik Dersi!

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Genç, Kars'ta bölge valileri, vali yardımcıları ve kaymakamlara, düzenlenen konferansta yöneticilik dersi verdi.

Kars'ta Yöneticilere Yöneticilik Dersi!

-GENÇ, “YÖNETİCİLİK BİR SANAT OLDUĞU GİBİ AYNI ZAMANDA ZAVALLI KALMIŞ BİR SANATTIR”

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Genç, Kars’ta bölge valileri, vali yardımcıları ve kaymakamlara, düzenlenen konferansta yöneticilik dersi verdi.

İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon ve Uluslararası İşletmecilik uzmanı olan ve aynı üniversite dersler veren Nurullah Genç, Grand Ani Otel’de “Yönetim ve İnsan” konulu konferansta Valiler, vali yardımcıları, kaymakamlar ve eşleri ile bir araya geldi.

Uzun yıllar işletme yönetimi kapsamında pek çok işletmeye danışmanlık yapan ve eğitimler veren Genç, katılımcılara yönelik verdiği konferansta, yönetici, yönetici  - yönetilen ilişkisi gibi birçok konuya değindi.

Iğdır’da düzenlenen sınır güvenliği ve kaçakçılığın önlenmesi toplantılarına katılmak için Kars’ta bir araya gelen Kars Valisi Eyüp Tepe, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Şırnak Valisi Hasan İpek ve Van Valisi Aydın Nezih Doğan, vali yardımcıları ve kaymakamların katıldığı toplantıya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Ahmet Hamdi Nayir de katıldı.

Yaklaşık iki saat süren konferansta Genç, yöneticiliğin bir sanat olduğunu fakat aynı zamanda zavallı kalmış bir sanat olduğunu söyledi.kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler