Kars’taki Çalışmaları Değerlendirdiler

Kars’taki Çalışmaları Değerlendirdiler

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars'ta devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yaptılar.

 

Milletvekili Arslan, “Kars halkı için, şehir içerisinde yaşayan insanlarımız için çok önemli olan şehir içinin yollarının asfaltlarının bütününü sıcak karışım olarak yenilenmesi önemli bir çalışmadır. Bununla ilgili hep söyledik “sezon beklensin” diye. Yaklaşık 3 aydır harıl harıl çalışmaları herkes görüyor. Eminim ki teknik olarak belli bir sürenin geçmesi gereken bu tabakanın nihayetinde en son tabakada atıldığında insanlar çok daha kaliteli yolları görmüş ve kullanmış olacaktır. Başkanımızın da söylediği gibi şehir içi yollardan sonra da bun yolların kara yolları ağında olan yollarla bağlantıları konusunda da gerekli hazırlıkları yapılıyor. Onları da bitirdiğimizde insanlarımız yollara yönelik herhangi bir şikayetleri ve herhangi bir eksiklikleri olmayacak. Çünkü, hepsi sıcak karışım haline gelecek. Bu konuda biz, Yunus Hocam Sayın vekilimle birlikte gerek Karayolları Bölge Genel Müdürlük ve Ulaştırma Bakanlığında her türlü girişimi yapıyoruz. Onlarda her türlü desteği veriyorlar. Yerelde de tabi ki belediyemizin çalışmaları çok önemlidir. Bu konuda da gerek biz teşkilatlar olarak gerek Sayın Valinin katkıları, zaten başkanımızda bu işin içinde. Bu işin gereğini yapıyoruz, yapacağız. Bu konudaki insanlarımızın beklentilerini de yerine getirmiş olacağız. Bütün çalışmalar için başkana ve ekibine teşekkür ediyoruz. İnsanımız gönül rahatlığın içinde bunları hem kullanacaklar hem daha modern bir şehre kavuşmuş olacağız.” dedi.

 

Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da, “AK Parti Hükümetleriyle Kars ve çevresinde gerçekten dünya projeleri yürüyor. Bunu Karslıların bir şekilde gidip görmesi lazım. Sizin gözlemlerinizi bir şekilde onlara ulaştırmanız lazım. Sizde bugün bu yapıların devasallığına ve yatırımların büyüklüğünü dünya projelerini hemen Kars’ta, evimizin yanından, kapımızın dibinden geçen projelerden haberdar etmekte büyük fayda var. Bunlar hükümetin büyük projeleri. Biz Kars’ın milletvekili olarak tabi bunun dışında kalmamız mümkün değil. Demin sohbet ederken arkadaşlarımız, hemşehrilerimiz bu yollarla alakalı bize sorular sordular. Biz zaten bir ay önce bu yollardan gelip geçen insanlarız. Biz burada her sıkıntıyı, vatandaşın beklentisini zaten biliyoruz. Şu anda da bu beklentilere ne kadar cevap verilebiliyor ne hızla cevap veriliyor, verilebiliyor mu? Onları da görmek ve onun heyecanını sizinle yaşamak için her aşamasında görmek istiyoruz. Biz biliyoruz ki Karslı asfalta hasret. Karslı kaldırıma hasretti. Karslı artık bunları görüyor. Yolu, suyu görmek istiyor. İnsana olan her şey onun da hakkı ve yapılmasını istiyor. Biz de bunun her aşamasını belediyeye gerek hükümetin diğer faaliyetlerine hepsine katkıyı gerçekten zevk ve şevkle sunuyoruz. Bunları da her aşamasında görmeye geliyoruz. Karslı gibi bizde aynı duyguları kaybetmeden yaşamak için buraya geliyoruz. Şu anda gördüğümüz tablo da bu manada oldukça da memnunuz. Hızla güzel şeyler oluyor. Karslıdan şunu istiyoruz. Azıcık daha sabır. Çok daha güzel şeyler olacak inşallah.''

yes.20111005162844..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler