Kars’taki park sorunu törenlere de yansıdı

Kars’taki park sorunu törenlere de yansıdı

Kars’ta yıllardır çözülemeyen otopark sorunu tören ve programlarda da kendisini göstermeye başladı. Sivil plaka kurum müdürlerinin araçları park yapılmaz tabelasının bulunduğu bölgede sıraya dizildi.

Otopark sıkıntısının günden güne arttığı Kars’ta cadde üzerine düzensiz bir şekilde park edilen araçlar trafiğin tıkanmasına sebep oluyor. Hemen hemen bütün cadde ve sokaklarda gelişi güzel bırakılan araçlar hem kazalara sebep oluyor hem vatandaşları rahatsız ediyor.

Kentte yaşanan otopark sorunu tören ve programlarda da kendini göstermeye başladı. Çok sayıda daire amirleri Kars Belediyesi tarafından Kars Kalesi eteklerinde bulunan Bedesten bölgesinde bugün düzenlenen 21 Mart Nevruz Bayramı törenine katılmak için sivil plaka kurum araçlarıyla geldi. Otopark eksikliğinin yaşandığı kentte kurum müdürlerinin araçları “Park Yapılmaz Aracınız Çekilir” tabelasının bulunduğu bölgeye park edildi.

Yaklaşık 1 saat süren tören boyunca yasak alana park eden araçlar beklerken, trafik polisleri de araçlara otopark sorunu nedeniyle işlem yapamadı.

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-1.jpg

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-2.jpg

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-3.jpg

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-3.jpg

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-4.jpg

karstaki-park-sorunu-torenlere-de-yansidi-4.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler