Kars'tan 38 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Uğurlandı

Kars'tan 38 Hacı Adayı Kutsal Topraklara Uğurlandı

Evliya Camii’nde düzenlenen törene İl Müftüsü Mehmet Genç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, hacı adayları ve yakınları katıldı.

Müftü Mehmet Genç kısa bir konuşma yaptıktan sonra selatu selamlar getirildi ve tekbirler okundu. Ardından Müftü Genç hacı adaylarının sağlıklı bir şekilde kutsal topraklara gidip yine sağlıklı bir şekilde Kars'a gelmeleri için dua etti

Hac görevinin kutsallığından da bahseden Müftü Genç, Kars'tan önümüzdeki günlerde de hacı adaylarının toplu bir şekilde uğurlanacağını söyledi.

Cami içerisindeki dua ve tekbirler ile birlikte düzenlenen mini törenin ardından cami dışına çıkan hacı adayları yakınlarıyla vedalaşıp Evliya Camii önünde hatıra fotoğrafı çekilerek, özel tur şirketinin minibüsü ile Erzurum'a uğurlandı.

karstan-38-haci-adayi-kutsal-topraklara-ugurlandi-(1).jpgkarstan-38-haci-adayi-kutsal-topraklara-ugurlandi-(2).jpgkarstan-38-haci-adayi-kutsal-topraklara-ugurlandi-(3).jpgkarstan-38-haci-adayi-kutsal-topraklara-ugurlandi-(4).jpgkarstan-38-haci-adayi-kutsal-topraklara-ugurlandi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler