KAÜ Konseyi Atasporuna Sahip Çıktı

KAÜ Konseyi Atasporuna Sahip Çıktı

Kafkas Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı düzenlediği bir etkinlikte Atasporumuz olan Ok Atıcılığına sahip çıkarak Ok Atış Etkinliği düzenledi.

Vedat BARUT / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte Ok Atıcılığı sporu Kars’ta büyük bir heyecan ve hevesle gerçekleştirildi. Osmanlı’da Ok Kullanım Teknikleri ve Ok-Yay Yapımı, Yay Kurulumu gibi konularda öğrencilere bilgi verildi. Ardından uygulamalı olarak Ok Atışları gerçekleştirildi. Öte yandan Kars’ta bir ilk olarak Atasporumuz olan Ok Atıcılığı Kulübünün kurulacağı bilgisi verildi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Murat Erben, “Kars’ta en büyük eksik sporlarımızdan Ok Atıcılığı Kulübümüzün olması hem ilimiz için hem de öğrenci arkadaşlar için büyük bir sürpriz olur. Ok Atıcılığı bizim geleneğimizdir ve bu kültürümüzün devamını sağlamak gerekir.” dedi.

kau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(1).jpgkau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(2).jpgkau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(3).jpgkau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(4).jpgkau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(5).jpgkau-konseyi-atasporuna-sahip-cikti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler