KAÜ'de Basketbol Heyecanı Sona Erdi!

KAÜ'de Basketbol Heyecanı Sona Erdi!

Kafkas Üniversitesi Kız Erkek Basketbol takımları dereceye giremediler.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan ve bu yıl Kars Kafkas Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler arası Basketbol 2. Lig Grup Elemeleri sona erdi.

Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi bay-bayan basketbol takımları katıldı.

Oynanan eleme maçlarında bayanlar basketbolda Erzincan Üniversitesi birinci, Siirt Üniversitesi ikinci, Yüzüncü Yıl Üniversitesi üçüncü olurken; erkekler basketbolda ise Siirt Üniversitesi birinci, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ikinci, Erzincan Üniversitesi üçüncü olarak dereceye girdiler.

Organizasyonun sonunda dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi. Kupa töreninin ardından Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertürk Mert bir konuşma yaptı.

Mert bu organizasyonun üniversitemizde gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal tamer’e ve ekibine, bu organizasyonun gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’a, Federasyon Temsilcisi ve Tertip Komisyonu Başkanı Münir Kurudirek’e teşekkür etti.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler