KAÜ’de bilgilendirme toplantısı

KAÜ’de bilgilendirme toplantısı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü, KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Kars Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü İşbirliğince Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Faaliyetleriyle İlgili Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

 

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Rektör yardımcılarından Prof. Dr. Mehmet Çitil, Kars Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Gökhan Altun, KOSGEB Merkez Müdürü Mustafa Işık, Bilim Sanayi Bakanlığı adına Uzman Süleyman Bulut, KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü adına KOBİ Uzman Yardımcısı Mustafa Alper Açıkkapı, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan programda öncelikli olarak açılış konuşması KOSGEB Merkez Müdürü Mustafa Işık tarafından yapıldı. Ardından Kars Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Gökhan Altun, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Bilim Sanayi Bakanlığı adına Uzman Süleyman Bulut, KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü adına KOBİ Uzman Yardımcısı Mustafa Alper Açıkkapı birer konuşma yaptılar
 

Önceki ve Sonraki Haberler