KAÜ’de Palyatif Bakım Ünitesi ve Doğumhane açıldı

KAÜ’de Palyatif Bakım Ünitesi ve Doğumhane açıldı

Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Palyatif Bakım ve Perinatal (Sancı Doğum Lohusa (SDL) Odaları) Ünitelerinin açılışı yapıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekilleri 65’inci dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve hastane yetkilileri, vatandaşlarımıza sağlık hizmetleri açısından en iyi hizmetin verilebilmesi adına ilimizdeki mevcut şartların bir koordinasyon dahilinde en uygun şekilde değerlendirilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hizmete sunulan Palyatif Bakım ve Perinatal (Sancı Doğum Lohusa (SDL) Odaları) Ünitelerinin açılışına katıldı.

Yapılan açılışın ardından hizmete sunulan ünitelerde incelemelerde bulunan Öksüz, Arslan, Kılıç ve beraberindekilere hastane Başhekimi Yakup Başkuş ve diğer akademisyenler tarafından bilgi verildi.

Vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Perinatal (Sancı Doğum Lohusa (SDL) Odaları) Ünitesi, özellikle jakuzili suda doğum odası ve son teknoloji ürünü donanımları içermesi nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler