KAÜ'de Spor Turnuvaları Başladı!

KAÜ'de Spor Turnuvaları Başladı!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’de bahar etkinlikleri kapsamında düzenlene spor turnuvaları başladı.

Spor turnuvalarının açılış karşılaşmasını KAÜ yönetimi ile Kars’ta görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcileri yaptı. KAÜ yönetimi ile basın mensuplarının arasında oynan ve renkli görüntülere sahne olan futsal karşılaşmasının KAÜ yönetimi 4-3 kazandı.

Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu’nda KAÜ yönetimi ile basın mensupları arasında oynanan futbol karşılaşmasını çok sayıda üniversite öğrenci de takip etti. KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’a sevgi gösterisinde bulunan öğrencilere Özcan’da alkışlayarak cevap verdi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı KAÜ yönetimi 4-3 kazanmasını bildi.
KAÜ’deki turnuva bayan ve erkek öğrenciler arasında, basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Satranç ile birlikte yalnızca erkek öğrenciler ve personel arasında ise Futsal olmak üzere toplam 5 ayrı branşta karşılaşmalar yapılıyor. Toplam 850 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecek.

KAÜ Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonu ve Prof. Dr. Abamüslüm Stadı’nda start alan turnuva bir birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Spor turnuvası Karslıar tarafından da yoğun ilgi görüyor.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’ın öncülüğünde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca organize edilen turnuvaları Daire Başkanı Ertürk Mert, yakından takip ediyor.

kaude-spor-turnuvalari-basladi!-(1).jpgkaude-spor-turnuvalari-basladi!-(2).jpgkaude-spor-turnuvalari-basladi!-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler