KAÜ'den Büyük Başarı

KAÜ'den Büyük Başarı

Kafkas Üniversitesi Muay Thai sporcuları dereceye girdi.

KAÜ'den Büyük Başarı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliği ile 52 üniversiteden 330 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye üniversiteler arası Muay Thai şampiyonasında Kafkas Üniversitesi sporcuları derece elde etti.

Türkiye üniversiteler arası Muay Thai şampiyonasında Kafkas Üniversitesin 6 sporcu temsil etti. 330 sporcu arasından derece elde etme başarısı gösteren Kafkas Üniversitesi Muay Thai takımından bir sporcu ikinci ve bir sporcu üçüncü oldu.

Kafkas Üniversitesi Muay Thai Antrenörlüğü görevini yürütmekte olan Ferman Büyükdağ, “Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen şampiyonaya bu yıl 6 sporcumuzla katıldık. 330 sporcu arasından Muay Thai sporcularımız bir ikincilik ve bir üçüncülük elde etmeleri bizleri oldukça sevindirdi. Spor faaliyetlerinde dereceye girmek başarının önemli bir ölçütü olmakla birlikte tek ölçüt değildir. Spor kültür ve ahlakını gençler arasında yaygınlaştırmayı ve bunu içselleştirmelerini sağlamayı bunun yanında böyle büyük organizasyonlar da centilmence mücadele ederek bölgemizi üniversitemizi layıkıyla temsil etmeği de başarı olarak görmekteyiz. Bu başarıyı önemli bulmakla birlikte yeterli görmemekteyiz. Önümüzdeki turnuvalar için daha çok çalışıp daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan başta Kafkas Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sami Özcan olmak üzere idari ve akademik olmak üzere tüm Kafkas Üniversitesi çalışanlarına ve Kağızman Kaymakamı Kemal Duru’ya çok teşekkür ederiz. “ diye konuştu. Tolga Yüce /karsmanset.com özel

10322995_10203565203187628_938486183_n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler