KAÜ'den, Kars Çimento'ya Teknik Gezi!

KAÜ'den, Kars Çimento'ya Teknik Gezi!

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KARS ÇİMENTO’YA TEKNİK GEZİ...

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencileri Kars Çimento Fabrikası’nı ziyaret etti.

Yaklaşık 35 kişilik bir grup halinde Yrd. Doç. Dr. Muhammed Arslan Omar ile birlikte  Kars Çimento Fabrikası’na gelen Mühendislik Fakültesi öğrencilerine ilk olarak Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık tarafından “Çimento Sektörü Genel Bilgilendirme ve Fabrika Tanıtım Sunumu” yapılmış ve öğrencilere birer tanıtım ve bilgilendirme kitapçığı verilmiş olup; bu sunum sonrasında Fabrika Üretim Müdürü Selahattin Çelik ve Fabrika Bakım Müdürü Taner Erdağ’ın nezaretinde tüm çimento üretim üniteleri ile birlikte Mekanik Atölye ve Kalite Kontrol Laboratuvarları da dahil olmak üzere yerinde teknik incelemeler yaptılar.

Yapılan teknik gezi sonrasında bu derece büyük çaplı bir endüstriyel tesisi yakınen tanıma ve inceleme şansı bulan Mühendislik Fakültesi öğrencileri memnuniyetlerini dile getirdiler.

Fabrika Yönetimi tarafından tüm öğrencilere bundan sonraki zaman dilimlerinde de fabrikayı daha detaylı olarak inceleyebilecekleri gibi, staj yapma imkanlarının sağlanması gibi konularda da gerekli kolaylıkların sağlanacağı yönünde bilgi verildi. 

Gezi sonrasında öğrenciler ve fabrika yönetimiyle birlikte ayrıca toplu hatıra fotoğrafları da çekildi.

kauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(2).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(3).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(4).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(5).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(6).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(7).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(8).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(9).jpgkauden,-kars-cimentoya-teknik-gezi!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler