KAÜSEM'den 2015 Değerlendirmesi!

KAÜSEM'den 2015 Değerlendirmesi!

Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAÜSEM 2015 yılında 23 farklı alanda eğitimler düzenledi.

KAÜSEM düzenlediği eğitimlerde, 554 katılımcıya toplamda 50 eğitmen ile 922 saat eğitim verdi. Eğitimlerini tamamlayan 41 kişi sertifika, 67 kişi de katılım belgesi aldı.

2015 yılının dolu dolu geçtiğini ifade eden KAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel, “Geride bıraktığımız 2015 yılı boyunca Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAÜSEM) olarak başta üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencileri olmak üzere şehir halkına Uygulamalı Proje Yazma, Bilgisayar, F Klavye, Endnote, Prezi, Girişimcilik, Anketörlük, Hizmet İçi Eğitim, Plates, Zumba, Bale, İngilizce, Çince, Fransızca, Arapça, Rusça, Ney, Gitar, Piyano, Bateri gibi 23 farklı alanda eğitim düzenledik” dedi.

2015 yılı hedeflerine ulaşmış bulunduklarını belirten Önel, “Bu etkinlikler kapsamında 554 katılımcıya toplamda 50 eğitmen ile 922 saat eğitim verilmiş ve eğitimlerini tamamlayan 41 kişiye sertifika, 67 kişiye ise katılım belgesi düzenlendi” diye konuştu.

KAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel, KAÜSEM çalışanları Hatice Serpil Yayla, Filiz Meral, Nurcan Alibeyoğlu, Çiğdem Kaya, Eylem Yiğit ve Uğur Kartal’a akşam ve hafta sonları dahil olmak üzere göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

KAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Önel, 2016 yılında da Kafkas Üniversitesi’nin, Kars’a ve bölge halkına, nitelikli ve çeşitli eğitimler düzenleyerek, Türkiye’nin en ücra köşelerinden biri olan sınır kentinde Karslıların eğitim taleplerini karşılamak için çok daha fazla çalışmayı ve bu sayede talep edenlerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerine dikkat çekti.

kausemden-2015-degerlendirmesi!.jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler