Kayıp Şahsı Öldürmüşler

Kayıp Şahsı Öldürmüşler

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Carcı Köyü'nde ilçe merkezine gitmek için 7 gün önce evden çıkan ve kendisinden haber alınamadığı kalıp ilanları verilen 65 yaşındaki Alibey İnce'nin ki Ardahan Yolu üzerinden harabe bir binada cesedi bulundu.

Kayıp Şahsı Öldürmüşler

Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Carcı Köyü’nde ilçe merkezine gitmek için 7 gün önce evden çıkan ve kendisinden haber alınamadığı kalıp ilanları verilen 65 yaşındaki Alibey İnce’nin ki Ardahan Yolu üzerinden harabe bir binada cesedi bulundu.

28 Mart2014 günü Arpaçay İlçe Emniyet Amirliğine kayıp müracaatı yapılan Alibey İnce, isimli şahsın bulunması amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Arpaçay İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ile koordine içerisinde çalışma yürüttü. Yürütülen çalışmalarda; Kayıp şahsın kaybolduğu gün, en son beraber görüldüğü T.A.(1979-erkek)  isimli şahsa senet karşılığı borç para verdiği tespit edilerek, çalışmalara bu yönde ağırlık verildi. Olayın şüphelisi T.A., 03/04/2014 günü Arpaçay ilçesinde yakalandı. Alınan ifadesinde, A.İ.’den 2013 yılında borç para aldığını, borcunu bitirmesine rağmen halen senedi geri alamadığını, olay günü A.İ. ile birlikte Kars’a gelirken yolda tartışıp kavga ettiklerini, maktulün kendisine saldırması üzerine kendisinin de taşla maktule vurarak ölümüne sebep olduğunu beyan etti.

Bugün saat: 01:20 sıralarında şüpheli ile birlikte, eski Ardahan Yolu üzerinden harabe bir binaya gelindi ve A.İ.’ye ait ceset bulundu.

Şüpheli, “Kasten Adam Öldürme” suçu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilerek tutuklandı.kha

Önceki ve Sonraki Haberler