Kaymakam Kotan’a Veda Yemeği

Kaymakam Kotan’a Veda Yemeği

Kars Valisi Ahmet Kara, Vali yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan'ın Urfa'nın Viranşehir ilçesine kaymakam olarak atanması nedeniyle veda yemeği verdi.

 

Kars Öğretmen Evi’nde verilen veda yemeğine, Kars Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Adalet komisyonu Başkanı Tamer Keskin, Vali yardımcıları, Muhammet Lütfü Kotan, Murat Demirci, Karahan Daşdan ve daire amirleri katıldı.

 

Veda Yemeğinde konuşan Kars Valisi Ahmet Kara, Kotan’a Kars’ta yaptığı işler dolayısı ile teşekkür ederek şunları söyledi; “Vali yardımcımız, mesai arkadaşımız Muhammet lütfü Kotan, Urfa Viranşehir’e tayin edildi. Orada kaymakam olarak görev yapacak. Muhammet bey bize Damal kaymakamlığından gelmişti. Dürüst ve mükemmel bir meslektaşımızdır. Bu nedenle üzüntülüyüz fakat, gideceğiz yerde güzel bir yer olması nedeniyle sevinçliyiz aynı zamanda. Biz onu hep hayırla yad edeceğiz. O da inanıyorum ki, Kars’ı özleyecek ve zaman zaman da gelebilecektir. Kars ili kamu görevlisinin rahat edebileceği bir yerdir. Huzurlu ev sağlıklı, insanları candan, içten idareye sorun çıkarmayan bir toplum yapısı var. Bu da daha iyi hizmet yapmamıza neden oluyor. Kendisine başarılar diliyorum. Özel hayatında da mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

 

Vali yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan ise; “Geceyi düzenlediği için sayın valimize teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Ayrılıklar zor,, arkadaşlıklarımız var, paylaşmışlıklarımız var. Burada çalıştığım süre içerisinde huzurlu çalıştım. Sayın Valimizde bu süreçte bize hep yardımcı oldu. Bundan sonraki yaşamım ve hizmetimde daha iyi işler yapabilecek bir tecrübe kazandım. Bu tecrübelerin kazanılmasında Sayın valimiz başta olmak üzere, mesai arkadaşlarım: Kaymakam arkadaşlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

Vali Yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan gecede hediye yağmuruna tutuldu. Vali Ahmet Kara başta olmak üzere, protokol ve mesai arkadaşları Kotan’a veda ederken, kendilerini hatırlaması için küçükte olsa hediye verdiler.

yes.20111007224339..jpg

 

yes.20111007224718..jpg

 

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler