Kaymakamdan Öğretmenlere Uyum Eğitimi

Kaymakamdan Öğretmenlere Uyum Eğitimi

Kars'ın Susuz ilçesi Kaymakamı Musa Evin, ilçeye yeni atanan öğretmenlerin uyum eğitimine katılarak onlara çeşitli tavsiye ve uyarılarda bulundu. Evin, İlçeye yeni atanan farklı branşlardaki 48 öğretmene Susuz Öğretmenevinde öğle yemeği verdi.

Kaymakamdan Öğretmenlere Uyum Eğitimi

Kars’ın Susuz ilçesi Kaymakamı Musa Evin, ilçeye yeni atanan öğretmenlerin uyum eğitimine katılarak onlara çeşitli tavsiye ve uyarılarda bulundu. Evin, İlçeye yeni atanan farklı branşlardaki 48 öğretmene Susuz Öğretmenevinde öğle yemeği verdi.

Öğretmenevinde verilen yemeğe;  Belediye Başkanı Murat Uray,Emniyet Amiri Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray ,İl genel meclis üyeleri Mehmet Çakas,Sinan Mencütekin, Şube Müdürü Akif Yahşi, öğretmenevi müdürü Oğuz Fırat ve yeni öğretmenler katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen tanışmanın ardından yemek öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Evin yemekte İlçeye atanan öğretmenlere görevlerinde sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dileyerek, “ Öğretmenlik mesleği Onurlu ve çok güzel bir meslek maddi ve manevi yönü olan bir meslek Anadolunun değişik yerlerinden Türkiyenin bir ucuna geldiniz.Sorumluluğunuz çok ağır.Yöredeki insanlarımız hayvancılıkla uğraştığı için onların değişik sorunları var.Herkes çocuğunu ona gore şekillendirmek istiyor.Değişik sorunlarla karşılaşacaksınız belki suyunuz donacak yolunuz kapanacak bütün bu sorunları çözmeniz gerekecek,ama yılmadan sorunların üstesinden gelebilmelisiniz. Bir isteğiniz ya da sıkıntınız olursa kapımız sizlere her zaman açık. Eğitim birinci önceliğimiz, Susuz’ da eğitim adına yapılacak işlerde her zaman yanınızdayız.Şimdiye kadar Milli eğitimden gelen hiç bir isteği geri çevirmedim.Hep birlikte çocukların dünyasını değiştirelim şimdiden meslek hayatınız boyunca başarılar dilerim.Belki bir daha görüşemeyiz Şimdiden  ailenizin ve sizin bayramınız kutluyorum“dedi. Belediye başkanı Murat Uray da ”ilçemiz güzel bir ilçe belediye başkanı olarak siz öğretmenlere her zaman her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isterim.Her türlü sıkıntılarınızda yanınızda olacağım.Hepiniz ilçemize hoş geldiniz.”dedi.Öğretmenlerle tek tek tanıştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray da yemeği düzenleyen ilçe Kaymakamı Musa Evin’ e  öğretmenler adına teşekkür etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler