Kaymakamdan Tavsiye: Bol Bol Kitap Okuyun

Kaymakamdan Tavsiye: Bol Bol Kitap Okuyun

Kars Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, karnelerini alarak tatile çıkan öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

Ülkemizde 16 milyon öğrencinin yaşadığı karne heyecanını Kars’ın Digor İlçesi’nde renkli görüntülere sahne oldu.

 

Digor Atatürk İlköğretim Okulu’nda çocukların karne heyecanını paylaşan Kaymakam Fatih Özdemir, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

Başarılı öğrencileri tebrik eden ve karnesinde zayıf notu bulunan öğrencilerin bir sonraki eğitim–öğretim yılında derslerine daha çok ve düzenli çalışmasını isteyen Kaymakam Özdemir, öğrencilerin bol bol kitap okuyarak kendilerini geliştirmelerini ve iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

Kaymakam Özdemir daha sonra, ilçede düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girerek başarı sergileyen birinci Atatürk İlköğretim Okulu, ikinci Dağpınar İlköğretim Okulu, üçüncü Başköy İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyelerini dağıttı ve okul müdürlerine plaketlerini takdim etti.

 

Karne törenine; Jandarma Bölük Komutanı Tolga Yağan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akal, Piyade Bölük Komutanı Kansu Kurtuluş, İlçe Müftüsü Mikail Özkan ile ilçe kurum amirleri de katıldı

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber