Kaymakamın İftar Buluşması

Kaymakamın İftar Buluşması

Kars’ın Kağızman İlçe Kaymakamı Musa Üçgül, Ramazan dolayısıyla vatandaşları evinde ziyaret ederek onlarla beraber iftar yapıyor.

Kaymakam Üçgül, bu yıl iftarını Aşağı Kümbet Mahallesi’ndeki Hikmet Öci’nin  evinde açtı.   Kaymakam Üçgül, İlçe Müftüsü Yakup Belen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli ile birlikte geldiği evde, Hikmet Öci ve ailesiyle iftar sofrasına oturdu. Samimi bir havada geçen iftarda Hikmet Öcü ile sohbet eden Kaymakam Üçgül Rahatsızlığı nedeniyle hasta yatağında iftar eden Hikmet Öci’ye sıkıntılarının olup olmadığını soran Kaymakam Üçgül, “Hasta,yaşlı,ve yardıma muhtaç ailelerimize yardım ederek Birbirimize sahip çıkmalıyız. Birlik beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz” dedi.

Her zaman vatandaşın yanında olmaları ve onların da bunu hissetmesi gerektiğini dile getiren Kaymakam Üçgül, “Bugün de Rahatsız olan Öci ailemiz ile iftar açtık. Hem kendileriyle sohbet ettik, hem de yanında olduğumuzu ifade ettik. Oluşan sıcak ortamdan son derece memnun oldum. Bu ailemizin her zaman yanında olacağız. Onların sorunları bizim sorunumuz olacak. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta olmasını istemiyoruz. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir ay. Bu nedenle ben de her sene vatandaşlarımızla birlikte Hasta,kimsesiz,yardıma muhtaç  aileleri ziyaret ederek iftarımı açıyorum” diye konuştu.

Hikmet Öci de Kaymakam Üçgül ve Müftü Yakup Belen tarafından yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Sayın Kaymakamımız ve Müftümüz, bizlerle iftar açmayı istemiş. Kendisi bizlere tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşattı. Kaymakamımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Şu anda kendisinin ne kadar sıcak kanlı ve iyi bir insan olduğunu gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Kaymakam Üçgül, iftar yemeğinden sonra da sıcak bir ortamda çay içerek ailelerle sohbet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler