Kılavuz Kars'ta iftar yemeğine katıldı

Kılavuz Kars'ta iftar yemeğine katıldı

KILAVUZ; “BU MİLLETİN HUZURSUZLUĞUNU GÖRDÜĞÜMÜZ TAKDİRDE HUZURUMUZ KAÇAR. BU MİLLETİN HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞANLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAK”

Kılavuz Kars'ta iftar yemeğine katıldı 

- ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI OLCAY KILAVUZ;

- “BU MİLLETİN HUZURSUZLUĞUNU GÖRDÜĞÜMÜZ TAKDİRDE HUZURUMUZ KAÇAR. BU MİLLETİN HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞANLAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAK”

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Türkiye’nin çeştli yörelerinde kaos ortamları yaratılmaya çalışıldığını belirtti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcak Kılavuz, ülkücülere hitap ederek, “Bedeni gelişmiş, beyni gelişmemiş, her türlü ahlaksızlığı, hainliği, namussuzluğu kendine ilke edinmiş hiç kimse sizin muhatabınız olamaz” dedi.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı'nca Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, MHP MYK Üyesi Taner Gökçek, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve çok sayıda ülkücü katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Kars Ülkü Ocakları BaşkanıTolga Adıgüzel, “Son zamanlarda ülkemiz ve Ortadoğu ateş çemberinden geçmektedir. Ülkemizde bölcülük hız kazanmış, Amerika ve İsrail beslemeleri iyice zığanadan çıkmış, şanlı bayrağımıza saldırılar her geçen gün artmış, Doğu ve Güneydoğu’da PKK’lı teröristler yol kesip kimlik kontrolleri yapmakta. Hükümet ve başbakan bu olanlara sessiz kalmaktadır” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcak Kılavuz, “ Ülkenin çeşitli yerlerinde kaos ortamı yaratılmak isteniyor ama bizim bütün arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza kesin talimatımız şudur, hiçbir kardeşimiz, ülküdaşımız, bir kavganın, çatışmanın ve olayın içinde olmayacak. Ne kadar vatan haini varsa, sizin bir tanenizin saçının telini alayına değişmeyiz diyoruz. Siz bu millet adına büyük hizmetler ortaya koyması gereken kişilersiniz. Bunlara vermeniz gereken cevabın zamanı bellidir. Bedeni gelişmiş, beyni gelişmemiş, her türlü ahlaksızlığı, hainliği, namussuzluğu kendine ilke edinmiş hiç kimse sizin muhatabınız olamaz. Biz bu milletin mutlu olmasından sonra mutlu olan insanlarız. Bu milletin huzursuzluğunu gördüğümüz takdirde huzurumuz kaçar. Bu milletin huzurunu bozmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacak. Akıllarından bu düşünceyi çıkarmalılar.Aynı Allah'a ve peygambere inanan, aynı kıbleye baş koyan, kız alan veren, aynı savaş cephesinde birbirini kollayan insanlar olarak birbirimizden ayrı gayrımız yoktur. Bu tür oyunlar içine girmek isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Biz ülkemizin demokratik bir şekilde yönetilerek, kutsallarımız, değerlerimiz tartışılmadan cennet vatanımızda yaşamayı arzu ediyoruz ve cennet vatanımızı hiçbir şart altında böldürmeye, parçalatmaya, bir tane çakıl taşını vermeye asla niyetimiz olmayacaktır” şeklinde konuştu.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeği katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’a Adıgüzel, Kars Kalasi’nin maketini hediye etti.

20140726aw154405_04.jpg

20140726aw154405_05.jpg

20140726aw154405_01.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler