Kılıç Ailesi'nden Teşekkür Mesajı

Kılıç Ailesi'nden Teşekkür Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, babası Hacı Binali Kılıç'ın cenaze töreninde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan sevenleri için teşekkür mesajı yayınladı

Kılıç Ailesi'nden Teşekkür Mesajı

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, babası Hacı Binali Kılıç'ın cenaze töreninde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan sevenleri için teşekkür mesajı yayınladı.

Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Muhterem Babamız Hacı Binali Kılıç’ın ebediyete irtihali münasebetiyle cenaze merasimine iştirak eden, telefonla üzüntülerini ileterek, başsağlığı ilanlarıyla ve taziyemizde bulunarak acımızı paylaşan ve dualarda bulunan; başta Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, AK Parti İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Kars İlimiz ve İlçelerimizin daire amirleri ve çalışanları, AK Parti teşkilatlarımızın tüm mensupları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, yerel ve ulusal basın mensupları,  aile dostlarımız, yakınlarımız ve burada zikredemediğimiz tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

 

Kılıç Ailesi

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler