Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurambar semtindeki Arjantin İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili seçimlerinde oyunu Ankara’daki Arjantin İlköğretim Okulu’nda kullandı. Kılıçdaroğlu demokrasi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabaların yerini bulmasını temenni ettiğini söyledi.

 

Çukurambar’da bulunan Arjantin İlköğretim Okulu’nda 4201 numaralı sandıkta oyunu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sandık başına eşi Sevim ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile birlikte geldi. Kılıçdaroğlu’nu okulun önünde büyük bir vatandaş topluluğu tezahüratla karşıladı. “Başbakan Kılıçdaroğlu” sloganları arasında sandığa gelen CHP lideri, sandık başkanına bir pembe gül verdi. Kılıçdaroğlu daha sonra oy pusulasını alarak kabine girdi ve oyunu kullandı. CHP Genel Başkanı olduktan sonra ilk kez oy kullanan Kılıçdaroğlu, “Hayırlı olsun" diyerek oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa attı.

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Uzun bir maratonun sonuna geldik. Bugün halkın karar günü, halkın kararına saygı duyacağız. Güzel bir hava var. Demokrasi şöleni var. Umuyorum demokrasi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabalarımız yerini bulur” diye konuştu. Kılıçdaroğlu daha sonra sloganlar arasında Arjantin İlköğretim Okulu’ndan ayrıldı.

 

(ANKA/SON)

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler