Kiralaması Yapılacak Taşınmaz

Kiralaması Yapılacak Taşınmaz

KARS HARAKANİ DEVLET HASTANESİ

İLAN

KARS HARAKANİ DEVLET HASTANESİ

Kiralaması Yapılacak Taşınmaz

 

Taşınmaz No

Mah/Köy

Pafta

Ada no

Parsel

Cinsi

Yüzölçümü (m²)

Hazine Hissesi

Kira Süresi

Tahmin Edilen Bedel TL

Geçici Teminat Bedeli TL

İhale Tarihi Saati

11982/33269

Yenişehir Mah.

 

1183

16

Kantin, Çay ocağı

375,00 m²

Tam

3 YIL

183.082,50 TL

54.924,75 TL

20/02/2018 14:00

 

 

 

1-Yukarıda belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ilanda belirtilen tahmini bedel üzerinden, karşısında yazılı tarih ve saatte Kars İl Sağlık Müdürlüğü İhale Salonunda toplanacak İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.

2-İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri içinde Kars İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Biriminde ücretsiz olarak görülebilir.

3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin;

  1. İstekliler Geçici teminat olarak yukarıda belirtilen Tahmin edilen bedelin %30’u oranında tutarda Banka Teminat mektubu getirmek veya nakit yatırmak isteyenler Kars İl Sağlık Müdürlüğü  T.C.Halk Bankası A.Ş. Kars Şubesi  TR56 0001 2009 4800 0005 0000 56 nolu hesabına yatırmaları gerekmektedir.                             
  2. Geçici teminat mektuplarında üzerinde idarenin adı, işin adı, mektup sahibi firma/kişi adı, ihalenin tabi olduğu yasa ve süresiz olduğu ibareleri ve banka teyit yazısı mutlaka bulunmalıdır.
  3. Banka Referans Mektubu: İhale ilan tarihinden sonra temin edilmiş, tahmin edilen kira bedelinin 3(üç) katı kadar, kullanılmamış nakit veya teminat mektubu kredisini gösteren banka referans mektubu. (Referans mektubu; tarih, sayı ve banka kaşesini ihtiva eden, çift imzalı ve genel müdürlükten teyitli olmalıdır. Referans mektubuna ait teyit belgesi mutlaka bulunmalıdır.)
  4. Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye de adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon numarası ile varsa faks numarası, 
  5. Gerçek kişi olması halinde ikametgâh ilmühaberi ile Nüfus Kayıt Örneğinin aslı veya arkalı önlü fotokopisi ve T.C Kimlik numarasını,   
  6. Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve / veya sanayi Odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge;
  7. İhaleye katılacak gerçek kişi/firmaların başka bir yerde kantincilik faaliyeti yapmadığına dair ilgili odadan aldıkları belgeyi komisyona sunmak zorundadır,
  8. Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli imza beyannamesi,
  9. Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakların üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, Bu bilgilerin tamamının bir ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletname vereceklerdir.
  10. Kantin  yeri kiralama işi için;

-İhaleye katılacak gerçek kişilerin Kantin ustalık belgesi veya kantin işyeri açma belgesi sunması gerekmektedir.

-İhaleye katılacak tüzel kişilik ise ana sözleşmelerinde kantin işletmeciliği ya da kantin işletmeciliğini karşılayan (fabrika, okul veya işyeri kantinleri vb) ibaresi bulunan ticaret sicil gazetesine sahip olması gerekmektedir.

  1. İstekliler Kira Şartnamesini imzalayarak ihale komisyonuna sunmalıdırlar.
  2. İstekliler ihaleden önce geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubunu ihale esnasında Komisyona vermek zorundadır.
  3. İhale ile ilgili dosyalar ve şartnameleri mesai saatleri dâhilinde Kars İl Sağlık Müdürlüğü Satın alma Biriminde bedelsiz görülebilir. 
  4. Posta ile yapılacak müracaatlar Kabul edilmeyecektir.
  5. Her türlü vergi, resim, harç ve benzeri alıcısına aittir. İstekliler ihale ilk ilan tarihinden sonra alınmış Vergi borcu ve SGK borcu olmadığına dair ilgili belgeleri ihale komisyonuna sunmaları gerekmektedir.
  6. İhale komisyonu tarafından isteklilerin ihalelere katılımdan yasaklı olup olmadıkları sorgulanacak olup herhangi bir yasaklılık durumu tespit edilen isteklinin ihaleye katılımı kabul edilmeyecektir.

İhaleye iştirak edenler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 maddeleri açık teklif usulü ve Sözleşmedeki genel hükümleri ve kantin kiralama işine ait şartnamedeki genel ve özel şartların tüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar

4- Kiralaması yapılacak taşınmaz KDV’den muaftır.

5- Kira bedeli yıllık olarak sözleşme öncesi peşin olarak alınacaktır.

6- Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

7- Vergi, resim, harç vb. her türlü masraf kiracıya aittir.

İlan olunur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler