Kızılay Başkanı Necati Dallı'nın Yeni Yıl Mesajı

Kızılay Başkanı Necati Dallı'nın Yeni Yıl Mesajı

Kars Kızılay Şube Başkanı Necati Dallı, yayınladığı kutlama mesajında, yeni yılın tüm insanlığa ve Kars halkına barış, huzur, sağlık getirmesini ve savaşsız bir yaşama vesile olmasını diledi.

 

Başkan Dallı mesajında, şeffaflık ve tarafsızlık ilkesi ışığında hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı kendine görev edinmiş olan Türk Kızılayı’nın, 2016 yılında da çaresizlerin yanında olmaya ve olası felaketlerde insanlığın yardımına koşmaya devam edeceğini söyledi.

Ülkemizin çok zor günler yaşadığını da hatırlatan Dallı mesajında: “Türk Kızılayı, sadece Türkiye’de değil dünyanın en ücra köşesine bile herkese eşit şartlar altında fikir, dil, din mezhep ve ırk ayrımcılığı gözetmeksizin insanlığın yardımında koşmaya devam ediyor. 

Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak 2016 yılına umutlarla girmekteyiz. Bütün insanlığın olduğu gibi ülkemizin de yeni yıla barış, huzur ve sağlık içerisinde girmesi en büyük dileğimizdir.

Kuşkusuz her yeni yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar taşır. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gerekir. Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde ve tüm milletimizle yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın birlik ve beraberliğimizi artırması, yarınlara umutla bakmayı, mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum. Çalışanlarımızın ve halkımızın yeni yılını kutluyor, saygı ve iyi dileklerimi sunuyorum."dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler